Vejledning til vurdering af dødsbo

Skal du have vurderet et dødsbo, er det væsentligt, at du og din familie gør jer nogle overvejelser omkring værdien af boet samt omfanget af opgaven.

Det betyder dog ikke, at I nøjagtigt skal vide, hvad indboet er værd, eller hvor lang tid en rydning tager. Det hjælper vi jer med at vurdere. Det er dog vores erfaring, at det er rart for familien at have diskuteret prisen først, så I har en ide om, hvilket prisniveau der er tale om.

Sådan får I et overblik over indboets værdi

En god ide til at skabe sig et overblik over indboets værdi er at tage et stykke papir og en kuglepen og gennemgå dødsboet for de møbler og ejendele, I mener har en værdi. I kan enten skrive værdien ned enkeltvist eller samlet.

På baggrund heraf kan I bedre vurdere, hvor lang tid en rydning af dødsboet vil tage, for det er nemlig den del af opgaven i forbindelse med rydning af dødsbo, som man betaler for.

Når vi giver en vurdering af et dødsbo, så gør vi det på samme måde som beskrevet ovenfor. Vi gennemgår systematisk boet for værdier og udgifter. Efter vi har dannet os et overblik over værdien af dødsboet, kigger vi nærmere på de omkostninger, der er er til selve rydningen.

Sådan vurderer vi omkostningerne

Når vi vurderer omkostningerne og udgifterne ved at rydde et dødsbo, trækker vi blandt andet på vores mangeårige erfaring, men vi foretager også en simpel udregning.


Vi går boet igennem en gang mere for at registrere alle bemærkninger, der kan være i forbindelse med rydningen. Vi spørger jer blandt andet, om eventuelle gardiner, tæpper eller skruer i væggen skal fjernes. 

Herefter trækker vi omkostningerne forbundet med rydningen fra værdien af ejendelene, og på den måde finder vi frem til den pris, vi vil give for dødsboet.
På den måde får begge parter fuld gennemsigtighed og klarhed over, hvad de betaler for. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 63 09 00, e-mail kontakt@billigsteflytning.dk eller ved at udfylde nedenstående formular. 

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og
​tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt