dødsbo købes med stor professionalisme

Vi er eksperter inden for vurdering, opkøb og rydning af dødsbo.

Alt fra opkøb til totalrydning

Vi køber konkursbo, dødsboer og restbo i København og på resten af Sjælland, og derudover foretager vi også totalrydning af dødsbo.  

Betalingen for dødsboet sker kontant, og vi afregner efter aftale. Derefter foretager vi rydningen hurtigst muligt. Er der behov for rengøring, tilbyder vi også rengøringsservice samt handymanservice. Hvad end dødsboer købes på Frederiksberg eller andre byer i København og resten af Sjælland, skal du vide vi er din professionelle udbyder og partner. 

Hurtig og uproblematisk rydning af dødsbo

Salg af dødsbo er ofte forbundet med mange følelser hos de pårørende, og det har vi stor respekt for. 

Derfor er det vores filosofi, at afviklingen af dødsboet skal være så overskuelig og uproblematisk som overhovedet muligt.  Af samme grund sørger vi også for hurtig rydning, og vi betaler tilmed landets højeste dagspris for det.

Vi tilbyder også ekspres-rydning

Nogle gange er det nødvendigt at få ryddet dødsboet hurtigt. Derfor tilbyder vi ekspres-rydning, som betyder, at vi rydder boet inden for enten ganske få dage eller dag-til dag. 


Kontant betaling eller via overførsel til bankkonto

Inden du overdrager nøglerne til dødsboet til os, aftaler vi både beløb og betalingsform.  Vi er meget fleksible og tilbyder både kontant betaling eller betaling via overførsel til din bankkonto. 

Kontakt os og få et gratis tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, på telefon 53 63 09 00 eller e-mail kontakt@billigsteflytning.dk. ​Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, hvis du ønsker at indhente et gratis tilbud på opkøb af dødsbo.​

Gratis vurdering af dødsbo

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og
​tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt